fbpx
illustration / drawing / print Amsterdam City

Over art studio jet

art studio jet

Over art studio jet

Hi!

Mijn naam is Mariëtte Scholtens - de Jongh (1983). Ik ben kunstenares en woon in Rotterdam.

Ik hou van steden en gebouwen. Ik teken graag digitaal op mijn iPad pro, dit is voor mij de perfecte manier om tekeningen een moderne twist te geven. 

 

Art Print op maat

Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen. Ik maak bijvoorbeeld graag art prints op maat van je favoriete stad, gebouw of een dierenprint. Je kunt ook bij me terecht voor custom geboortekaartjes of uitnodigingen. Neem contact op voor de mogelijkheden via hello@artstudiojet.com

Learning is key

Ik ben ervan overtuigd dat het leren van nieuwe dingen de sleutel is tot geluk en het creëren van mooiere kunst. Vandaar dat ik graag cursussen volg. Verder lees ik veel artikelen online.

Inspiratie

Mensen vragen me vaak hoe ik aan inspiratie voor mijn kunst kom. Deze vraag is op meerdere manieren te beantwoorden. Allereerst door goed naar de wereld om me heen te kijken. Ik wandel en fiets graag in de stad, om zo gebouwen vanuit verschillende hoeken te bekijken. Daarnaast probeer ik altijd te zoeken naar aspecten die een gebouw uniek maken.

Verder ga ik graag naar musea, zoals de Kunsthal. Hier heb ik het werk van Joost Swarte, een geweldige grafisch ontwerper, ontdekt. Zijn klare lijntechniek is ook de inspiratiebron voor mijn City Art Prints collectie.

Bekijk de City Art Prints

nl_NL